COBRA SYSTEMS

Cobra Systems

COBRA SYSTEMS OY

– ELINTARVIKETEOLLISUUDEN JÄRJESTELMÄTOIMITTAJA

Cobra Systems Oy on kotimainen vuonna 1988 perustettu IT-alan palveluyritys. Olemme täyden palvelun järjestelmätoimittaja ja jo 30 vuoden ajan keskittyneet elintarviketeollisuuden ja  -tukkujen tietotekniikkaratkaisujen kehittämiseen.

Keskitymme elintarvikealaan

Yrityksen alkuaikoina asiakaskunta muodostui eri toimialojen, pääosin kuitenkin tukkutoimintaa harjoittavista yrityksistä. Asiakkainamme oli runsaasti mm. teknisen tukkukaupan toimijoita ja löytyy 1990-luvulta myös räätälöity ratkaisu hautaustoimistojenkin tarpeisiin.

Elintarvikealalle keskittyminen alkoi jo 1990-luvun alkuvuosina. Tämä sektori kasvoi vauhdilla ja 2000-luvun lähestyessä Alpha Manager -ohjelmistojen eri versiot yhdistettiin yhdeksi tuotteeksi ja lähtökohtana oli nimenomaan elintarvikesektorille suunnattu ohjelmistokokonaisuus. Nykyaikaiset tietoliikenneratkaisut ja sähköisen kaupankäynnin välineet ovat vahvasti järjestelmässä mukana.

088
perustettu
0
kumppanuus CSB-Systemin kanssa

Yhteistyö

Vuonna 2012 solmimme merkittävän strategisen kumppanuuden saksalaisen CSB-Systemin kanssa. CSB System toimii maailmanlaajuisesti pääosin elintarvikesektorilla. Yhteistyön kautta elintarvikealan yrityksille avautuu mahdollisuus hyödyntää Cobra Systemsin vahva paikallinen asiantuntemus sekä CSB:n kansainvälinen toimialaosaaminen ja moderni teknologia.

Asiakkaamme

Toimimme Helsingin Metsälässä. Toiminta-ajatuksenamme on korkealaatuisten palvelujen tuottaminen avainasiakkaillemme, elintarvikealan yrityksille. Olemme todenneet, että tällaisista erityistoimialoille suunnitelluista, laadukkaista tietojärjestelmistä on todella puute. Siksi meitä tarvitaan.

Yli 130 elintarvikealan yritystä luottaa ratkaisuihimme sekä palvelutasoomme ja on päätynyt Cobra Systemsin asiakkaiksi ja yhteistyökumppaneiksi. Heiltä voitte kysyä kokemuksia meistä ja ohjelmistostamme. Tutustu referensseihimme! Ota yhteyttä, tulemme mielellämme keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista.

0
asiakasta luottaa ratkaisuihimme
Elintarvikelan järjestelmä

HENKILÖSTÖ

Tutustu henkilöstöön

REFERENSSIT

Yli 130 yritystä luottaa ratkaisuihimme. 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tutustu yhteystyökumppaneihin.