COBRA SYSTEMS

SUOMEN COBRA SYSTEMS OY

– SYSTEMLÖSNINGAR FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN

Suomen Cobra Systems Oy är ett inhemskt IT företag  grundat 1988. Vi leverar helhetslösningar och har redan i 30 år konsentrerat oss på lösningar för livsmedelsindustrin och livsmedelspartihandeln.

088
grundat
0
strategiskt samarbete med tyska CSB-System AG

Samarbete

Sedan 2012 är Cobra Systems representant för CSB-System AG på den finska marknaden. CSB-System leverar globalt lösningar för livsmedelsindustrin och är speciellt starka inom produktion och spårbarhet. Genom samarbetet har vi möjligheten att använda Cobra Systems lokalkännedom och livsmedels know-how samt CSB-Systems branschlösningar och globala team.

Våra kunder

Ni hittar oss i Krämertsskog i Helsingfors. Vår filosofi är att erbjuda högklassiska lösningar för våra kunder inom livsmedelssektorn. Vi här märkt att det finns ett behov av speciallösningar för små och medelstora företag inom livsmedelsbranschen.

Över 130 företag inom livsmedelssektorn litar på våra lösningar och vår servicenivå och är därmed våra kunder och samarbetspartners. Ni kan kontakta dem om ni vill ha mera information om oss och våra produkter. Bekanta er gärna med våra kunder!

0
kunder litar på våra lösningar

PERSONAL

Bekanta dig med vår personal

VÅRA KUNDER

Bekanta dig med våra kunder

SAMARBETSPARTNERS

Bekanta dig med våra samarbetspartners