SYSTEM

Alpha Manager

Alpha Manager – ett affärssystem för livsmedelsbranschen. Systemet är utvecklat för att effektivt hantera dom korta leveranstiderna och elektroniska beställningarna inom livsmedelsindustrin i Finland.

Den modulära strukturen gör att systemet fungerar för både små och mellanstora företag. Dom mest använda modulerna är inköp, lager, försäljning, logistik, fakturering och reskontra.

Alpha tilastot / raportointiohjelma

Alpha Tilastot -En browserbaserad rapporteringslösning, du har alltid tillgång till datan.

Rapporterna uppdateras automatiskt i bakgrunden från Alpha Manager.

Möjlighet att automatiskt skicka rapporter som pdf över e-post.

CSB-System

CSB-System –CSB har erbjudit lösningar för den producerande livsmedelsindustrin sedan 1981. CSB-Systems ERP lösningar används i över 1000 livsmedelsföretag över hela världen.

CSB har specialiserat sig på lösningar för producerande företag så moduler som spårbarhet, integrerad kvalitetskontroll och recept finns som standard inom lösningsportföljen.

MOLNLÖSNINGAR

Molnlösningarnas populäritet har stadigt växt även inom erp- affärssystemssektorn. Cobra Systems erbjuder SaaS eller molnlösningar sedan år 2000. Genom att använda molnlösningar har ni alltid tillgång till den senaste versionen av systemet och ni behöver inte oroa er över säkerhetskopieringar av systemet eller administrationen av servrar. 
Alpha Manager moduulit