COBRA SYSTEMS OHJELMISTOT

Alpha Manager –ohjelmisto on yrityksen toiminnanohjauksen kokonaisjärjestelmä. Järjestelmä vastaa nopearytmisen kaupankäynnin haasteisiin ja tuo tehoja tavaravirtojen hallintaan sekä seurantaan yrityksen eri organisaatiotasoilla.

Monipuolisella parametriohjauksella voidaan joustavasti huomioida asiakaskohtaiset tarpeet.

Ohjelmistosta on käytössä tarvittavat osuudet asiakkaan toiminnan mukaan. Käytetyimpiä moduuleita ovat ostot, varasto, tuotanto, myynti, lähettämö, laskutus ja reskontrat.

Alpha Tilastot – on selainpohjainen raportointijärjestelmä, joten tiedot on käytettävissä kaikkialla.

Data siirtyy automaattisesti Alpha Managerista halutuin väliajoin.

Raportit voidaan lähettää automaattisesti pdf:nä

CSB-System –CSB tarjoaa jokaiselle elintarvikealalle erityiset ratkaisut vuodesta. CSB on tarjonnut vuodesta 1981 erityisesti elintarvikealalle suunnatut IT-kokonaisratkaisut. CSB:n ERP-järjestelmää käytetään yli 1000 projektissa kaikkialla maailmassa.

Löydä juuri sinun yrityksesi prosesseille ja vaatimuksille sopivat ainutlaatuisesti erikoistuneet toimialaratkaisut ja Best Practices -ratkaisut.

SOVELLUSVUOKRAUS

Ohjelmiston käyttäminen tietoverkon ylitse on saanut merkittävän jalansijan toiminnanohjausjärjestelmienkin osalta. Cobra Systems on tarjonnut tällaista palvelukonseptia jo vuodesta 2000. Tässä mallissa tarjoamme asiakkaille paketoidun ratkaisun, jossa ohjelmiston käyttöoikeus vuokrataan yrityksen käyttöön. Käytössä on aina uusin ohjelmistoversio ja palvelinalusta on ympärivuorokautisessa valvonnassa. Myös varmistusten otto ja tietoturvallinen etäkäyttö kuuluvat palveluun.

 

Alpha Manager moduulit