COBRA SYSTEMS PALVELUT

YLLÄPITO & TUKIPALVELU

– TOIMINNAN OHJAUKSEN KOKONAISJÄRJESTELMÄ

Nopearytminen kaupankäynti, jota asiakkaamme käyvät, vaatii myös ohjelmistotoimittajalta paljon. Palvelemme suoraan loppukäyttäjää ilman välikäsiä ja ulkoistuksia. Pääosan omaan tuotteeseemme liittyvistä kysymyksistä pystymme hoitamaan yhden yhteydenoton aikana. Jos ongelmana on tekniikkaan, tietoliikenteeseen tai muihin järjestelmiin liittyvä asia, pyrimme välittämään tiedon eteenpäin.

Ylläpito

Alati muuttuvat tarpeet asettavat haasteita ohjelmiston ylläpidolle. Hyvä asiakkaidemme ja heidän kumppaniensa toimintatapojen tuntemus antaa meille mahdollisuuden nopeaan reagointiin ja oikeisiin asioihin paneutumiseen. Ohjelmakehitys on jatkuvaa eikä rajoitu pelkästään isoihin versiopäivityksiin.

Ohjelmakehitys
Elintarvikealan järjestelmä
Palvelemme suoraan loppukäyttäjää ilman välikäsiä ja ulkoistuksia.

SOVELLUSVUOKRAUS

Ohjelmiston käyttäminen tietoverkon ylitse on saanut merkittävän jalansijan toiminnanohjausjärjestelmienkin osalta. Cobra Systems on tarjonnut tällaista palvelukonseptia jo vuodesta 2000. Tässä mallissa tarjoamme asiakkaille paketoidun ratkaisun, jossa ohjelmiston käyttöoikeus vuokrataan yrityksen käyttöön. Käytössä on aina uusin ohjelmistoversio ja palvelinalusta on ympärivuorokautisessa valvonnassa. Myös varmistusten otto ja tietoturvallinen etäkäyttö kuuluvat palveluun.