COBRA EDI

COBRA EDI

Tarjoamme Alpha Manager -käyttäjäyrityksille myös suorat EDI/OVT -yhteydet kauppakumppaneihin. Asiakas saa meiltä koko tilaus-toimitus-laskutus -ketjuun tarvittavat sanomat ja ohjelmistot integroituna yhdeltä toimittajalta.

Sanomien välitys ja tarvittavat muunnokset yhdistettynä sovelluksen ajastusominaisuuksiin tekevät järjestelmästä tarvittaessa varsin automaattisen. Mahdolliset virhetilanteet voidaan raportoida myös asiakkaan haluamiin sähköpostiosoitteisiin.

Kaikkiin sanomiin saadaan tai lähetetään myös kuittaus, joten molemmat osapuolet voivat varmistua liikenteen toimivuudesta. Lähetettyihin sanomiin saadut kuittaukset näkyvät myös Alpha Managerin käyttöliittymällä. S-ryhmän tilausrivimaksut kulkevat kauttamme, joten pienetkin yritykset välttyvät kiinteiltä kk-maksuilta ja veloitus tapahtuu vain tilausrivimäärän perusteella.

COBRA EDI prosessikuvaus
Cobra Systems

ALPHA MANAGER

– TOIMINNAN OHJAUKSEN KOKONAISJÄRJESTELMÄ

Alpha Manager –ohjelmisto on yrityksen toiminnanohjauksen kokonaisjärjestelmä. Järjestelmä vastaa nopearytmisen kaupankäynnin haasteisiin ja tuo tehoja tavaravirtojen hallintaan sekä seurantaan yrityksen eri organisaatiotasoilla. Monipuolisella parametriohjauksella voidaan joustavasti huomioida asiakaskohtaiset tarpeet. Ohjelmistosta on käytössä tarvittavat osuudet asiakkaan toiminnan mukaan. Käytetyimpiä moduuleita ovat ostot, varasto, tuotanto, myynti, lähettämö, laskutus ja reskontrat. Lue lisää!