OHJELMISTOT – CSB

Factory ERP / CSB / CSB-System

CSB SYSTEM

– TUOTANNONOHJAUKSEN KOKONAISJÄRJESTELMÄ

CSB-System

Mitä toimialakohtaisempi ratkaisu on, sitä suurempi hyöty siitä on yrityksellesi. CSB:llä on erityisen vahva kokemus elintarvikkeiden, lihan, kemian, lääketeollisuuden, kosmetiikan ja kaupan toimialoista.

Mitä paremmin käytät tietoja ja tilastotietoja työntekijäpuolen organisointiin ja ohjaukseen, sitä tehokkaammin voit hyödyntää yrityksesi resursseja, parantaa yrityksen tuotannon joustavuutta ja saavuttaa pitkäaikaisia kustannusetuja. Tätä varten CSB-System toimittaa yrityksellesi juuri oikeat ratkaisut, jotka on räätälöity juuri sinun yrityksesi varten.

Automatisointi

Lisää tehokkuutta ja vähennä kustannuksia automatisoinnin avulla. CSB tarjoaa yrityksellesi ohjelmiston, laitteiston ja konsultoinnin yrityksesi prosessien automatisointia varten.

Asiakaskohtaiset tarpeet

Teollinen kuvien tunnistus CSB-Systemissä

 

CSB-Visionin tuotantolinjan avulla sinulla on yrityksesi menestyksen osalta kriittiset prosessit tiukasti hallinnassa ja samalla koko tuotantoketju tehostuu ja muuttuu taloudellisemmaksi. CSB-Vision tukee yritystäsi raaka-aineiden ja tuotteiden laadun ja optimaalisen käytön analysoinnissa. Lisäksi se auttaa tasaisen mittaustason avulla laskemaan sekä kustannuksia että virheiden määrää: täysin automaattisesti, eli ilman, että ihmisen täytyy tarttua toimeen. CSB-Vision palkittiin IFFA 2016 -messuilla ”Fleischerei Technik Award”-palkinnolla automatisoinnin sarjan parhaana innovaationa.

http://www.csb.com/fi-fi/tuotteet-ja-palvelut/automatisoinnin-konsultointi-ja-ratkaisut/teollinen-kuvien-tunnistus.html

Jäljitettävyys turvaa toimittajan ja kuluttajan asemaa

Eräseuranta antaa mahdollisuuden sisäiseen ja ulkoiseen seurantaan. Tarkka seuranta antaa mahdollisuuden sekä kustannusten optimointiin että imagon kohottamiseen. Mahdollisissa ongelmatilanteissa myös syntyviä vahinkoja voidaan minimoida.

Laadunhallinta – varmista laatu alusta alkaen

Korkealaatuiset ja varmat tuotteet edellyttävät koko yrityksen kattavan ja tehtävien rajat ylittävän laadunhallinnan jatkuvaa valvontaa. CSB-laadunhallinta on siihen ideaali ratkaisu.

Tiedonvälitys
Elintarvikealan järjestelmä

SOVELLUSVUOKRAUS

Ohjelmiston käyttäminen tietoverkon ylitse on saanut merkittävän jalansijan toiminnanohjausjärjestelmienkin osalta. Cobra Systems on tarjonnut tällaista palvelukonseptia jo vuodesta 2000. Tässä mallissa tarjoamme asiakkaille paketoidun ratkaisun, jossa ohjelmiston käyttöoikeus vuokrataan yrityksen käyttöön. Käytössä on aina uusin ohjelmistoversio ja palvelinalusta on ympärivuorokautisessa valvonnassa. Myös varmistusten otto ja tietoturvallinen etäkäyttö kuuluvat palveluun.