YRITYSINFO

Cobra Systems

SUOMEN
COBRASYSTEMS OY

– ELINTARVIKETEOLLISUUDEN JÄRJESTELMÄTOIMITTAJA

Suomen Cobra Systems Oy on kotimainen vuonna 1988 perustettu IT-alan palveluyritys. Olemme täyden palvelun järjestelmätoimittaja ja jo 25 vuoden ajan keskittyneet elintarviketeollisuuden ja  -tukkujen tietotekniikkaratkaisujen kehittämiseen.

Keskitymme elintarvike alaan

Yrityksen alkuaikoina asiakaskunta muodostui eri toimialojen, pääosin kuitenkin tukkutoimintaa harjoittavista yrityksistä. Asiakkainamme oli runsaasti mm. teknisen tukkukaupan toimijoita ja löytyy 1990-luvulta myös räätälöity ratkaisu hautaustoimistojenkin tarpeisiin.

Elintarvikealalle keskittyminen alkoi jo 1990-luvun alkuvuosina. Tämä sektori kasvoi vauhdilla ja 2000-luvun lähestyessä Alpha Manager -ohjelmistojen eri versiot yhdistettiin yhdeksi tuotteeksi ja lähtökohtana oli nimenomaan elintarvikesektorille suunnattu ohjelmistokokonaisuus. Nykyaikaiset tietoliikenneratkaisut ja sähköisen kaupankäynnin välineet ovat vahvasti järjestelmässä mukana.

098
perustettu
0
strateginen kumppanuus saksalaisen CSB-Systemin kanssa

Yhteistyö

Vuonna 2012 solmimme merkittävän strategisen kumppanuuden saksalaisen CSB-Systemin kanssa. CSB System toimii maailmanlaajuisesti pääosin elintarvikesektorilla. Yhteistyön kautta elintarvikealan yrityksille avautuu mahdollisuus hyödyntää Cobra Systemsin vahva paikallinen asiantuntemus sekä CSB:n kansainvälinen toimialaosaaminen ja moderni teknologia.

Asiakkaamme

Toimimme Helsingin Metsälässä. Toiminta-ajatuksenamme on korkealaatuisten palvelujen tuottaminen avainasiakkaillemme, elintarvikealan yrityksille. Olemme todenneet, että tällaisista erityistoimialoille suunnitelluista, laadukkaista tietojärjestelmistä on todella puute. Siksi meitä tarvitaan.

Yli 130 elintarvikealan yritystä luottaa ratkaisuihimme sekä palvelutasoomme ja on päätynyt Cobra Systemsin asiakkaiksi ja yhteistyökumppaneiksi. Heiltä voitte kysyä kokemuksia meistä ja ohjelmistostamme. Tutustu referensseihimme! Ota yhteyttä, tulemme mielellämme keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista.

0
asiakasta luottaa ratkaisuihimme
Elintarvikelan järjestelmä